Produkty pro určité části (37)

Turible - Insekticidy a Bio

Turible - Insekticidy a Bio

Číslo povolení pro paralelní obchod: 2200701 Složení: Ve formě: Bacillus thuringiensis subsp. kurstaki kmen PB 54: 32000000 UI/g
Erukamidový vosk

Erukamidový vosk

Nabízíme erucamidový vosk v garantované kvalitě, za stabilní ceny a vhodně balený pro přepravu. Potřebujete poradit při výběru produktu, nebo hledáte vhodnou náhradu? Naši odborníci na aplikace a produkty vám rádi pomohou! Naše zkušenosti a hluboké znalosti v oblasti specializovaných chemikálií a ingrediencí zajišťují, že jsme dobře připraveni efektivně podporovat jak naše zákazníky, tak naše dodavatele s odborností v oblasti produktů a aplikací. Prosím, kontaktujte nás pro více informací!
Kyselá Kasein

Kyselá Kasein

Kyselá kazein se vyrábí z pasterizovaného a odtučněného mléka sráženého kyselinou. Po srážení a vytvoření sraženiny je oddělena a propláchnuta od syrovátkových bílkovin za účelem vyčištění konečného produktu. Poté je zahuštěna, mleta a sušena. Konečný produkt má podobu jemně zrnitého, sypkého prášku světlé barvy, s neutrální vůní a chutí. Foodcom SA dodává přírodní a čerstvou kyselou kazein s velikostí zrn od 30 do 90.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Antracit - Ořech 2

Antracit - Ořech 2

K粒nost 25-50mm Obsah popela: 4-8 Výhřevnost: min. 26 MJ/kg Obsah vlhkosti: ≤ 12 Balení: 1000 kg Hmotnost: 1000 kg na Bigbag Technické údaje bez záruky. Vyhrazujeme si právo na změny. Certifikáty a zkušební protokoly k dispozici. Obsah popela: 4-8 Výhřevnost: min. 26 MJ/kg Obsah vlhkosti: ≤ 12 Balení: 1000 kg Hmotnost: 1000 kg na Bigbag
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.
Přírodní draselný tartrát

Přírodní draselný tartrát

NPT, Giovanni Randi